Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8.00h - 17.00h - Szombat: 8.00 - 12.00h - Vasárnap: Zárva

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8.00h - 17.00h - Szombat: 8.00 - 12.00h - Vasárnap: Zárva

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8.00h - 17.00h - Szombat: 8.00 - 12.00h - Vasárnap: Zárva

-

Elérhetőségek

Korall Fürdőszoba és Wellness Szaküzlet

Cím: 9400 Sopron,
Táncsics utca 66.
E-mail:
info@korallsopron.hu
Cégadatok

Cégadatok

F és F Kft.

  • Cím: 9400 Sopron, Táncsics u. 66.
  • Telefon: +36 99/312-732, +36 99/508-762
  • Fax: +36 99/312-732
  • Kollégák: +36 30 330-4118, +36 30 227-5821
  • Füzi Gábor: +36 30 217-9796
  • Tervezők:  Fürdőszoba: +36 30 326-7595
  • Adószám: 11463607-2-08
  • E-mail: info@korallsopron.hu
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek

8.00h - 17.00h

Szombat

8.00h - 12.00h

Vasárnap

ZárvaÖtletek és tippek

Zuhanyzók, zuhanytálcák - II. részZuhanyzók, zuhanytálcák - II. rész

Trendek és tapasztalatok

Az első részben áttekintettük a zuhanyzók és tálcák formai és esztétikai különbözőségét, illetve a kabinok minőségi kritériumait kezdtük taglalni. Most folytatjuk a zuhanykabinok különbözőségéből adódó lehetőségeket, mire figyeljünk oda, mit érdemes, és mit nem megvásárolni, - hogy miért is:

1. Ha eldöntöttük, hogy megvásárolunk egy kiszemelt zuhanykabint fontos, hogy a nagyáruház vagy szaküzlet (szak)eladóit ne csak a pénztárhoz való kiszállításban kérjük fel segítségüket, de az első és legfontosabb tudjunk meg mindent a zuhanykabinunkról. Üzletpolitikai szempontból természetes, hogy a bolt forgalma pörögjön, de a jó tulajdonos gondoskodik arról, hogy az ügyfelek a legjobb szolgáltatást kapják. Ezt nem minden esetben kapjuk meg egy nagyáruházban, minden tiszteletem a kivételeknek, de saját tapasztalatom az, ha jó minőségű terméket szeretnénk, szolgáltatásaikban maximalisták, - azok a SZAKÜZLETEK. Legyen az egy jó húsbolt vagy pizzéria, sport termék szakbolt stb. mindegyikük erőssége az adott termékek legjavát ajánló és kiszolgálás maximuma. Vásárlási szokásaink sokat változtak az elmúlt egy évtizedben is. Szeretünk mindent gyorsan egy helyen megvenni. Így a kisboltokat kevésbé látogatjuk, - csak ha muszáj. Pedig sok jó dologról maradunk le, ha időt és energiát fektetünk bele egy jó termék kiválasztásában, így van ez a fürdőszobai termékek palettáján. - Ebből következik:

2. Térképezzük fel a városunkban vagy környékén a legjobb szakboltot. Ha több ilyen van, az a bölcs ember, aki nem kapkodja el, hanem utána nézz milyen a kínálat. Sokan sajnos a gazdasági környezetnek köszönhetően a minőség rovására a legolcsóbb megoldásokat keresik. Bizonyos értelemben ez érthető, de hosszútávon, főleg egy zuhanykabin kiválasztásakor ez igenis megfontolandó, mert nem egy évre veszünk ilyen terméket, hanem 5-10-15 éves távlatokban gondolkodunk. Összegezve - a minőség fontosabb, mint a termék olcsósága.

3. Ha eldöntöttük, hogy a minőségre is hajtunk, ki kell választani melyik a legpraktikusabb zuhanykabin számunkra. Itt gyorsan megjegyzem, kérjünk fel már a legelején egy vízvezeték szerelőt, aki a beépítésünkben segítségünkre lesz, nézze meg a fürdőszobánkat milyen kritériumok alapján vehetjük meg, a megálmodott zuhanykabinunk. A klasszikus szögletes vagy íves emelt(szoknyás) zuhanykabinoknál általában nincsenek váratlan meglepetések, de egy lapos tálcás kivitel süllyesztett megoldása, hozhat némi fejtőrést a beszereléskor. Ha hidro vagy gőzkabint szeretnénk, melegen ajánlott a vízlágyító rendszerek beépítése lakásunkban vagy legalább a fürdőszobai vízhálózatra való bekötés. Ha ezt meg szeretnénk spórolni, pár hónapon belül szembesülhetünk azzal, hogy a hidro és gőzkabinunk, vagy hidrokádunk de akár egy egyszerű zuhanypanelt könnyen tönkre tehetünk, mert a vízkő megeszi a fúvóka rendszereket, ezen termékekben - sajnos.  A cikkünk sokrétű kérdései és felvetései a téma hosszúságára való tekintettel, több részletben folytatjuk. Tartsanak velünk, és osszák meg tapasztalataikat, eme témakörben. Hamarosan folytatjuk… Szerző: Goodman Gábor - tervező, szaktanácsadó.


Vissza az előző oldalra!
Korall Fürdőszoba és Wellness Szaküzlet - Magyar