Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8.00h - 17.00h - Szombat: 8.00 - 12.00h - Vasárnap: Zárva

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8.00h - 17.00h - Szombat: 8.00 - 12.00h - Vasárnap: Zárva

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8.00h - 17.00h - Szombat: 8.00 - 12.00h - Vasárnap: Zárva

-

Elérhetőségek

Korall Fürdőszoba és Wellness Szaküzlet

Cím: 9400 Sopron,
Táncsics utca 66.
E-mail:
info@korallsopron.hu
Cégadatok

Cégadatok

F és F Kft.

  • Cím: 9400 Sopron, Táncsics u. 66.
  • Telefon: +36 99/312-732, +36 99/508-762
  • Fax: +36 99/312-732
  • Kollégák: +36 30 330-4118, +36 30 227-5821
  • Füzi Gábor: +36 30 217-9796
  • Tervezők:  Fürdőszoba: +36 30 326-7595
  • Adószám: 11463607-2-08
  • E-mail: info@korallsopron.hu
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek

8.00h - 17.00h

Szombat

8.00h - 12.00h

Vasárnap

ZárvaÖtletek és tippek

LakberendezésLakberendezés

A lakberendezés egyre népszerűbb, köszönhető ez a különböző műsoroknak. Azt is láthatjuk a tettek mezején minden ember a saját kreativitását éli ki otthonában, ami természetes és jó, mert minden ember a maga önkifejezésének lakberendezője. Ez egy olyan szegmens, amelyben mindenki kiélheti magát.

Mosoly ül az ember arcára, amikor látunk bátor önkifejező ötleteket, amelyek adott időben és térben passzolnak a formai megjelenéshez. A tervező pályatársakat látva a lakberendezés sokszínű egyéniségeit, - jó lenne elhinni végre, hogy a magyar termékeknek és designnak is van helye a nagyvilágban. A bútoroktól az apróbb ötletekig bátrabban kell kiállni önmagunkért. Természetesen van mit tanulni „a magyar szürkeállomány”-ban is megvan minden, hogy nagy dolgokat alkosson, de ki kell lépni a nagyközönség elé. Ebben pedig, jó ha vannak segítőtársak akik a kezdő löketet megadják.

Lakberendezői segítségnyújtás

Fontos kérdéseket kell szem előtt tartanunk ahhoz, hogy a falak által határolt térből megfelelő otthont varázsoljunk. Vajon mit ér az otthonunk?  Természetesen itt nem az anyagi értékére gondolok, hanem arra, nyújt-e biztonságérzetet, örömet, feltöltődést számunkra? És valóban a sajátunknak érezzük-e?

Az otthon harmóniája azonban nem csupán a színek, formák, és anyagok összehangolt válogatásán, hanem a bútorok egyediségén is nagymértékben múlik. A materiális dolgokon felül pedig figyelembe kell vennünk a benne lakók személyiségét, szellemiségét, gondolatvilágát is.

Az idő múlásával nem csak mi változunk, életkörülményeink, igényeink, s ezzel együtt  – akár ösztönösen, akár tudatosan – lakásunk, otthonunk is.  

Gyermekkori élményeinken kívül munkánk jellege, családi helyzetünk, és természetesen anyagi körülményeink is befolyásolják, hogy milyen stílusú környezetben érezzük jól magunkat.

Elsődleges feladat tehát a mindenkori igényeknek funkcionálisan jól működő terek kialakítása, ugyanis ne feledjük, hogy a lakás van az emberért, ez a tökéletes lakberendezés!

Ha a lakberendező időben – már tervezéskor, de legkésőbb az építkezés során – bekapcsolódik a munkába, nem kevés pénzt, időt és energiát takaríthat meg megrendelőjének. Az építésszel egyeztetve a lakberendező feladata a belső, térelválasztó falak kialakítása, a különféle terek bútorozása mellett még a szakemberek irányítása és összehangolása, sőt akár az anyagbeszerzés is. Tehát a teljes munkafolyamat ellenőrzése és koordinálása.

Ezeken felül - de nem utolsó sorban pedig -, a bútortervezés, ami nagyon lényeges része a lakberendező munkájának. Ugyanis a legtöbb lakás – ház speciális méretű és formájú terekkel rendelkezik, ahová sok esetben nehéz betervezni a kereskedelemben kapható standard méretű bútorokat.

A különféle munkafolyamatok akkor sikerülhetnek a legmegfelelőbben, ha a lakberendező a jól bevált kivitelező csapattal dolgozhat, hiszen velük a már több éves-évtizedes közös munka eleve egymásra hangoltságot és szervezettséget feltételez. A lakberendező a megrendelő ízlésvilágát köteles kiszolgálni, azonban soha nem szabad szem elől tévesztenie, hogy küldetése van, és küldetésének mindenkori célja az ízlésnevelés. Goodman Gábor - Tervező, szaktanácsadó


Vissza az előző oldalra!
Korall Fürdőszoba és Wellness Szaküzlet - Magyar